About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

Rólunk

A mindm.hu a magyar kézműves termékek piactere,

ahol megtalálhatod a hazai kézművesek és designerek egyedi alkotásait.A Mindm.hu weboldalt és online magazinját azért készítettük, hogy az alkotókészséggel, művészi vízióval rendelkező kreatívok számára valamiféle ugródeszkát és publicitást nyújtson.

Az ötlete akkor született amikor saját környezetünkben, barátainkkal, ismerőseinkkel beszélgetve tudatosodott bennünk, hogy komoly igény lenne egy inspirációs felületre, ahol a magyar alkotók szabadon, kötelezettségtől mentesen próbálhatják ki és értékesíthetik termékeiket. Ugyanis legtöbbjük számára a külföldi alkotók erőforrása, publicitása messze meghaladja a legtöbb mai magyar alkotó lehetőségeit.

Ezért egy olyan sokrétű médiumot álmodtunk meg, ami reményeink szerint a figyelem középpontjába tudja terelni az itt megjelenő kreatívokat, és ezzel egyre több tehetséges művészt segítve hozzá a siker eléréséhez, a kézműves termékek értékesítéséhez.Hogy miért?

Mert szerintünk ez jó! Mert szükség van rá, és mert bízunk benne, hogy Mindm.hu által egyre több magyar kreatív alkotó nőheti ki magát a saját területén. Online magazinunkban, már sikereket elért profikat kérdeztünk. Egyrészről, hogy a hobbi alkotókat inspirálja történetük, de ami szerintünk ennél fontosabb, milyen utat jártak be és hogyan sikerült sikert elérniük.

 

Online magazin

mindm-az online-kezmuves-vasar-magazin-letoltes

A Mindm.hu kézműves és design termékek online magazinja és hírlevelünk neked szól, ha szereted a kreatív tárgyakat, ha érdekelnek a profi magyar kézműves és design termékeket gyártó alkotók. A kézműves és design termékek online magazinjában a kezdőktől a sikeresekig, innovatív kézműves termékeket és design termékeket készítő magyar alkotókkal beszélgetünk.A Mindm kézműves és design termékek online magazinunk letöltésével nagyban támogathatod a hazai kézműves termékek és design termékek alkotóinak publicitását. 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÉRE