About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

Rózsaszín-zöld rózsás receptkönyv, receptfüzet

Rózsaszín-zöld rózsás receptkönyv, receptfüzet

Ára: 3.650 Ft / db

A képen látható szépséges receptkönyv már elkelt, de hasonlót tudsz rendelni! 🙂 2-3 nap alatt lesz készen.
Választható feláras lehetőség: készíthetem rövid egyedi felirattal is a Receptek felirat helyett, pl. X.Y receptjei. Ez +200 Ft.

Egy nagyon szépséges, vintage stílusú receptkönyv. Megjelennek rajta a zöld, barack, rózsaszín és lila színek. A könyv elején és hátoldalán is gyönyörű rózsás minta fut végig: halványzöld alapon különböző színű rózsák. Az elejét tovább díszítettem egy szép formájú, gravírozott Receptek feliratú fa táblácskával, melyet befestettem, valamint ekrü színű csipke szalaggal. Hátoldalát szaténszalag teszi még mutatósabbá. A gerincet rózsaszínre festettem. A könyv két első sarkára díszes, bronz színű sarokvédőket tettem, melyek óvnak és díszítenek.
Az egész felületet lakkoztam, így még szebb és tartósabb.

Ezzel a romantikus, vintage hangulatú receptkönyvvel meglepheted magad, vagy egy nevezetes ünnep alkalmából egy számodra oly kedves személyt: édesanyádat, nagymamádat, lánytestvéredet, kislányodat/nagylányodat, más hölgy rokonodat, barátnődet, kolléganődet, akiről tudod, hogy imád sütni-főzni.
Kaphatják ajándékba óvó nénik, tanárnők.

Ez a gyönyörű receptkönyv már nagyon várja, hogy valakinek örömet szerezhessen! 🙂

A receptkönyv A5-ös, mérete: 14,5 x 20,5 cm, gerince 1,3 cm. 80 sima vagy vonalas lap, vagyis 160 oldal várja, hogy megtöltsék csodás ételek és sütik receptjeivel.
Ha őrá esett a választásod, kérlek, jelezd majd, hogy sima vagy vonalas lapokkal készüljön, köszönöm szépen!

Az aktuális szállítási módokkal és költségekkel kapcsolatban kérlek, keress meg üzenetben, köszönöm szépen! Csomagolási költség nincs: a légpárnás boríték és egyéb csomagolás minden esetben az én ajándékom.
Csak magyarországi címre számlázok és postázok!