About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

Csokitortás receptkönyv, receptfüzet

Csokitortás receptkönyv, receptfüzet

A receptkönyv ára: 3.650 Ft

A képen látható szépséges receptkönyv már elkelt, de hasonlót tudsz rendelni! 🙂 2-3 nap alatt lesz készen.
Választható feláras lehetőség: készíthetem rövid egyedi felirattal is a Receptek felirat helyett, pl. X.Y receptjei. Ez +200 Ft.

Egy nagyon mutatós receptes könyvet készítettem. Elején guszta csokitortás minta látható, fent barna-krém pöttyös mintával, hátoldala pedig barna-krém pöttyös és szalaggal díszített. A gerinc barna. Az elejét tovább dekoráltam egy szép formájú, gravírozott Receptek feliratú fa táblácskával, melyet befestettem, valamint ekrü színű csipkeszállal és barna szatén szalaggal. A könyv első kettő sarkára díszes, bronz színű sarokvédőket tettem, melyek óvnak és díszítenek.
Az egész felületet lakkoztam, így még szebb és tartósabb.

Ezzel a guszta receptkönyvvel meglepheted magad, vagy egy nevezetes ünnep alkalmából egy számodra oly kedves személyt: édesanyádat, nagymamádat, lánytestvéredet, kislányodat/nagylányodat, más hölgy rokonodat, barátnődet, kolléganődet, akiről tudod, hogy imád sütni-főzni. Kaphatják ajándékba óvó nénik, tanárnők.

Ez a gyönyörű receptkönyv már nagyon várja, hogy valakinek örömet szerezhessen! 🙂

A receptkönyv A5-ös, mérete: 14,5 x 20,5 cm, gerince 1,3 cm. 80 sima vagy vonalas lap, vagyis 160 oldal várja, hogy megtöltsék csodás ételek és sütik receptjeivel.
Ha őrá esett a választásod, kérlek, jelezd majd, hogy sima vagy vonalas lapokkal készüljön, köszönöm szépen!

A receptkönyvet gondosan becsomagolva, légpárnás borítékban küldöm. A boríték és egyéb csomagolás minden esetben az én ajándékom!
Az aktuális szállítási módokkal és költségekkel kapcsolatban kérlek, keress meg üzenetben, köszönöm szépen!
Csak magyarországi címre számlázok és postázok!

Honlapkészítés és design