About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

Valentin napi rózsaszín jáde ásványkarkötő választható medállal

A termék ára: 2.950 Ft
ásványkarkötő

Valentin napi rózsaszín jáde ásványkarkötő választható medállal

Gyönyörű Valentin napi ásványkarkötő, melyet finom, romantikus halvány pasztell rózsaszín jáde ásványgyöngyökből készítek, gumis damil alapra, választható medállal.

Jáde hatásai: csökkenti az ingerlékenységet, oldja a feszültséget, ezáltal megteremti benned a nyugalmat, belső békét, harmóniát. Az éjszakáid is nyugodtabbak lesznek, jobban alszol. Vonzza a szerencsét és bőséget.

A fotón láthatod a jáde ásványkarkötőt mindhárom medállal lefotózva. Válaszd ki, melyik számodra a legszimpatikusabb medál, és azt fogom rátenni a karkötőre!

A 3 medálról bővebben:
Szív medál: díszes antik ezüst színű medál, 13 x 15 mm-es. Kisebb medál, mely finom, bájos megjelenést biztosít.
Love medál: kerek, antik ezüst színű medál Love felirattal, 12 mm átmérőjű. Kisebb medál, mely romantikus, nőies és mutatós.
I love you medál: kerek, antik ezüst színű medál I love you felirattal, 20 mm átmérőjű. Nagyobb medál, mely feltűnőbbé, hangsúlyosabbá teszi a karkötőt.
Melyiket választod?

Kedves Urak! Lepjétek meg szívetek hölgyét ezzel a gyönyörű ásványkarkötővel! 🙂
Kedves Hölgyek! Ha megtetszett az ásványkarkötő, válasszátok saját részre! Lepjétek meg magatokat ezzel a ragyogó kinccsel! 😉

Az ásványkarkötőt méretre alakítom. Választható méretek a csuklóméret alapján: XS (14-15cm), S (15-16cm), M (16-17,5cm), L (17,5-19), XL (19-21cm), egyéni (Te adod meg a pontos csuklókörméretet cm-ben).

Az ásványgyöngyök 8 mm-esek.

Az ékszereket gondosan becsomagolva, légpárnás borítékban küldöm. A boríték és egyéb csomagolás minden esetben az én ajándékom!
Az aktuális szállítási módokkal és költségekkel kapcsolatban kérlek, keress meg üzenetben, köszönöm szépen!
Csak magyarországi címre számlázok és postázok!

Honlapkészítés és design - Rmarko.hu