About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

NAUTICAL paracord karkötő – Adventure

A termék ára: 3.200 Ft

NAUTICAL paracord karkötő – Adventure

Egyszerű, de mégis elegáns karkötő, mellyel egyedivé varázsolhatod megjelenésed. 🙂
A “Nautical” karkötő szép ajándék pároknak, különleges ajándék évfordulóra, vagy „csak úgy” mert megtetszett…

A karkötő alapanyaga paracord zsinór (ejtőernyőzsinór), mely rendkívül strapabíró, bírja a vizet is.
A karkötőket kizárólag rozsdamentes fémből készült seklivel készítem, melynek köszönhetően biztonságosan záródnak, nem allergizálnak és nem színeződnek el.

Az “Adventure” karkötő elkészítéséhez tengerészkék és piros-kék mintás paracord zsinórt használtam, ill. végeit piros és neonsárga microcord zsinórral szegélyeztem (a merészebbek kedvéért), de természetesen kérhető más színek variációjában is. Kérésre nagyon szívesen küldök színpalettát.

——————————————————————————————————————

A karkötő van készleten is, de alapvetően méretre készül, hogy igazán kényelmes legyen. Elkészítéséhez egy csuklóméretre lesz szükségem, melyet a MEGRENDELÉSKOR a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntess fel.
A méretvételhez fogj egy mérőszalagot, majd tekerd viszonylag SZOROSAN a csuklód köré ott, ahol a karkötőt hordani szeretnéd majd. Ha nincs kéznél mérőszalag, akkor egy papírcsík vagy akár egy cérnadarab is a segítségedre lehet. Ezt is ugyanúgy tekerd a csuklód köré SZOROSAN, egy tollal jelöld be a méretet, és azt egy vonalzó segítségével már meg is mérheted.
A SZOROS méretvételre azért van szükség, mert az egyes karkötőknek más-más a vastagsága, így eltérő az a hosszúság is, amit pluszban rá kell hagyni, hogy kényelmes legyen a karkötő viselete. Ezt én fogom majd rászámolni neked a kiválasztott karkötő tekintetében.

Honlapkészítés és design - Rmarko.hu