About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

NAUTICAL karkötő – Barbados

A termék ára: 3.200 Ft

NAUTICAL karkötő – Barbados

Egyszerű, de mégis elegáns karkötő, mellyel egyedivé varázsolhatod megjelenésed. 🙂
A “Nautical” karkötő szép ajándék pároknak, különleges ajándék évfordulóra, vagy „csak úgy” mert megtetszett…

A karkötő alapanyaga kivételesen most nem paracord, hanem PPM zsinór. De ez is ugyanolyan strapabíró, mint paracord társa és bírja a vizet is. Ez a zsinór egy kicsit vastagabb, átmérője 6mm.
A karkötőket kizárólag rozsdamentes fémből készült seklivel készítem, melynek köszönhetően biztonságosan záródnak, nem allergizálnak és nem színeződnek el.

A “Barbados” karkötő elkészítéséhez tengerészkék mintás PPM zsinórt használtam, ill. végeit piros és fehér microcord zsinórral szegélyeztem.

——————————————————————————————————————

A karkötő van készleten is, de alapvetően méretre készül, hogy igazán kényelmes legyen. Elkészítéséhez egy csuklóméretre lesz szükségem, melyet a MEGRENDELÉSKOR a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntess fel.
A méretvételhez fogj egy mérőszalagot, majd tekerd viszonylag SZOROSAN a csuklód köré ott, ahol a karkötőt hordani szeretnéd majd. Ha nincs kéznél mérőszalag, akkor egy papírcsík vagy akár egy cérnadarab is a segítségedre lehet. Ezt is ugyanúgy tekerd a csuklód köré SZOROSAN, egy tollal jelöld be a méretet, és azt egy vonalzó segítségével már meg is mérheted.
A SZOROS méretvételre azért van szükség, mert az egyes karkötőknek más-más a vastagsága, így eltérő az a hosszúság is, amit pluszban rá kell hagyni, hogy kényelmes legyen a karkötő viselete. Ezt én fogom majd rászámolni neked a kiválasztott karkötő tekintetében.

Honlapkészítés és design - Rmarko.hu