About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@any.com

Follow Us

“Jin-Jang” fehér korall és lávakő ásvány karkötő

A termék ára: 2.400 Ft

“Jin-Jang” fehér korall és lávakő ásvány karkötő

Ásvány karkötő: A fehér korall és a lávakő tökéletes harmóniában.

A korall elűzi a gondokat, segíti a tiszta, pozitív gondolkodást. Buddhista, keleti gyógyítók szerint a korall kitartó gyakorláshoz ad energiát, fokozza az együttérzést, aktivitást és munkakedvet.

A nemtudás és a többi zavaró érzelem ellen is segítő hatással bír. A korallt a gyökércsakra és a szívcsakra erősítésére is használják. A föld és a víz elem egyesülésének tartják, mely hatásos védelmező. Támogatja a csont- és húgyúti betegségek gyógyulását. Csillapítja a köhögési rohamokat és az asztmatikus panaszokat.
A Lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.
A karkötő 8 mm-es kövekből készült, 16 cm-es csukló méretre.

Vissza