About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

“Jin-Jang” fehér korall és lávakő ásvány karkötő

A termék ára: 2.400 Ft

“Jin-Jang” fehér korall és lávakő ásvány karkötő

Lávakő ásvány karkötő: A fehér korall és a lávakő tökéletes harmóniában. A korall elűzi a gondokat, segíti a tiszta, pozitív gondolkodást.

Buddhista, keleti gyógyítók szerint a korall kitartó gyakorláshoz ad energiát, fokozza az együttérzést, aktivitást és munkakedvet. A nemtudás és a többi zavaró érzelem ellen is segítő hatással bír.

A korallt a gyökércsakra és a szívcsakra erősítésére is használják. A föld és a víz elem egyesülésének tartják, mely hatásos védelmező. Támogatja a csont- és húgyúti betegségek gyógyulását. Csillapítja a köhögési rohamokat és az asztmatikus panaszokat.

A Lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.
A karkötő 8 mm-es kövekből készült, 16 cm-es csukló méretre.

Honlapkészítés és design - Rmarko.hu