Kézműves szülinapi ajándékok, ötletek

Szuper kézműves szülinapi ajándékok és remek tippek a legjobb kézműves szülinapi ajándékok elkészítéséhez… Ha az egyik közeli barátod vagy családtagod születésnapja van, akkor biztosan valami különlegeset szeretnél adni nekik. Miért ne készítenél nekik egy különleges ajándékot, ahelyett, hogy egyszerűen megvásárolnál valamit a boltban?

A kézműves születésnapi ajándékok a legjobb módja annak, hogy méltó módon ünnepeld meg egy szeretted születésnapját és hogy különlegesnek érezzék magukat. Elvégre is sokkal személyesebbek és megmutatják, hogy valóban gondolkodtál és időt szántál néhány kreatív születésnapi ajándék elkészítésére. Kezdjünk is bele, összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, hogy a fantasztikus kézműves szülinapi ajándékok garantáltan sikert arassanak…

 

Kézműves szülinapi ajándékok


Ananász ajándékpalack

Inspirálódj ezekkel a kreatív születésnapi ajándékokkal! Ha azon gondolkodsz, hogy a születésnaposnak vagy a szülinaposnak egy üveggel veszel a kedvenc italából, mindenképpen tedd szalonképessé. Díszítsd úgy, hogy például ananásznak tűnjön és ragassz csokoládéérméket az üveg teste köré. Ezután vágj ki zöld papírleveleket a tetejére. Ennyire egyszerű.

Ha azon gondolkodsz, hogy a születésnaposnak vagy a szülinaposnak egy üveggel veszel a kedvenc italából, mindenképpen tedd szalonképessé - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Pillangók az üvegben

Ajándékozd meg szerettedet egy üveg papírpillangóval! Hajtogass pillangókat csomagoló- vagy díszpapírból és akaszd fel őket az üveg fedelére. Az üveg aljára helyezz egy születésnapi üdvözlőlapot vagy levelet, így egy személyes részletet keverhetsz a gyönyörű dekorációval.

Ajándékozd meg szerettedet egy üveg papírpillangóval - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Gyönyörű üveg-gyertyák

Mindenki szereti a lakberendezést, hiszen így adhatsz egy kis hangulatot a házadnak. Gondoskodj róla, hogy a születésnaposnak is feldobja egy kicsit az otthonát néhány gyönyörű házi készítésű gyertyatartóval! 

Használj ehhez az ötlethez régi befőttes üvegeket. Köss köréjük fonalat, mielőtt fehér festékkel lemosnád őket. Miután megszáradtak, eltávolíthatod a fonalszálakat. Helyezz bele és gyújts gyertyákat mindegyikbe, hogy egy gyönyörű és izzó dizájnt adjon. A születésnapos ezt asztali asztaldíszként vagy csak egy kis dekorációként is használhatja, amely megvilágítja a választott helyet, ahova tették.

Mindenki szereti a lakberendezést, hiszen így adhatsz egy kis hangulatot a házadnak - Kézműves szülinapi ajándékok, ötletek

 

Egy modern kívánságkút, malacpersely helyett

Az ünnepelt nehezen tesz félre pénzt és nehezen takarékoskodik? Semmi gond, mert van egy csodálatos ajándékötletünk, amivel megajándékozhatod a születésnapján! A malacpersely modern változata, egy bekeretezett doboz, amelybe akár pénzt, akár jókívánságokat dobhatsz. Mindkettőnek nagyra fogják értékelni!

Az ünnepelt nehezen tesz félre pénzt és nehezen takarékoskodik - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Design hőlégballon

Megtaláltad a tökéletes születésnapi ajándékot és egy gyönyörű dobozba csomagoltad? Most egy kicsit még jobban szeretnéd feldobni és lenyűgözővé tenni? Gondoltál már arra, hogy úgy formázd meg, hogy úgy nézzen ki, mint egy hőlégballon? Ehhez használhatsz egy valódi lítiummal töltött léggömböt, csak annyit kell tenned, hogy a dobozt néhány szalaggal vagy zsinórral rögzíted hozzá. Ezzel az ötlettel fantasztikusan fog kinézni az ajándékod!

Design hőlégballon - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Egy tökéletes bögre kakaó

A születésnapos imádja a forró csokoládét, de sosem tudja a hozzávalók mennyiségét helyesen meghatározni, hogy tökéletes bögre kakaót készítsen? Gondoskodjon róla, hogy mindent helyesen kimérjen! Ha van otthon egy különleges recepted a forró csokoládéhoz, kombináld az összes hozzávalót egy lombikban, vagy üvegben. A barátodnak csak annyi a dolga, hogy forró tejet adjon hozzá, és már kész is!

Egy tökéletes bögre kakaó

 

Egy “kézműves” doboz rózsa

Kívánj boldog születésnapot barátodnak vagy családtagodnak egy doboz rózsával! Tegyél a doboz aljára virághabot és mindenképpen ragaszd bele a virágok szárát. Ez biztosítja, hogy a rózsák nem hervadnak el olyan gyorsan. Természetesen a virágok bármilyen típusúak lehetnek, amilyet csak szeretnél. Ha a barátod a liliomot vagy a tulipánt kedveli, mindenképpen azt szerezd be neki!

Kívánj boldog születésnapot barátodnak vagy családtagodnak egy doboz rózsával - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Muffin az üvegben, avagy a mini születésnapi torta

Ha szeretsz sütni, akkor itt egy tökéletes ötlet, amit elkészíthetsz! Ahelyett, hogy egy hatalmas születésnapi tortát sütnél, készíts egy kis születésnapi muffint. Helyezd a muffint egy befőttesüvegbe, amelyet konfettivel és egyéb születésnapi díszekkel díszítesz. Ezután tegyél néhány gyertyát is az üvegbe. Így amikor a különleges személy megkapja az aranyos születésnapi muffint, ő is meggyújthat néhány gyertyát!

Muffin az üvegben, avagy a mini születésnapi torta - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Miniatűr születésnapi torta – A szuper kézműves szülinapi ajándékok egyike

Ha sok időd van és szeretsz apró papír kézműves munkákat készíteni, akkor ez a születésnapi ajándékötlet tökéletes lesz számodra! Készíts egy miniatűr születésnapi tortát, születésnapi díszeket és egy gyertyát, és tedd ezt a finom összeállítást egy dobozba. Bár ez egy apró ajándék, mégis azt mutatja, hogy valóban időt szántál valami kreatív és különleges dolog elkészítésére!

Miniatűr születésnapi torta - Kézműves szülinapi ajándékok

 

Reméljük, hogy ezek a Kézműves szülinapi ajándékok gyűjteménye segített abban, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot egy különleges személy születésnapjára! Hiszen a házi készítésű születésnapi ajándékok a legjobb dolgok, amiket bárkinek adhatsz! Képek forrása: Pinterest

BY: mindm.hu