Egyedi kézműves ajándékok

Az ünnepek, a születésnapok, a különleges alkalmak és a spontán pillanatok lehetőséget adnak arra, hogy megajándékozzuk barátunkat, szerettünket, vagy más különleges személyt az életünkben. Van valami nagyon személyes és jelentőségteljes az olyan egyedi kézműves ajándékok elkészítésében, amelyre időt szántál, hogy magad készítsd el.

Itt minden alkalomra és évszakra találsz valamit, nem is beszélve arról, hogy mindenki számára találsz ötleteket az életedben.

 

Egyedi kézműves ajándékok


Arany pezsgőspoharak ajándékba

Ezek a pezsgőspoharak olyan egyszerűek és elegánsak. Nem kell más hozzá mint egy kis fonal, vagy textil-csíkok és arany festék. A két darabból álló készlet önmagában is tökéletesen jó ajándék, de azért adj hozzá egy üveg pezsgőt is, egy poháralátétet.

Arany pezsgőspoharak ajándékba

 

Kreatív, fa borállvány – Egyedi kézműves ajándékok

Rusztikus és modern, imádjuk ennek a barkácsolt bortartónak a parasztházi hangulatát. Túlszárnyalja a többi vendéget az esküvőn, ha ezt behozod a fogadásra, a menyasszony és a vőlegény nem fog csalódni. Természetesen ezt nem csak esküvő esetében tudod elsütni…

fa borállvány

 

Palánták, virágok cukortasakokban

Imádjuk az olyan kézműves dolgokat, amely újrahasznosít olyan tárgyakat, amelyeket általában gondolkodás nélkül kidobnánk! Ezek az átalakított cukortasakok úgy néznek ki, mint a menő rusztikus ültetők, amelyek bármelyik asztalon jól mutatnának.

Palánták, virágok cukortasakokban

 

Ananász pezsgő – Egyedi kézműves ajándékok

Ez az “ananász” olyan ügyes, hogy talán észre sem veszed, hogy egy borosüveg van benne! A bor és a csokoládé általában szívesen látott ajándék és ez az egyszerű kis kézművesség még jobban feldobja a hangulatot. (Ennek a másik koncepcióját itt találod)

Ananász pezsgő

 

Egyedi kávéscsésze tartó

Imádjuk ennek a barkácsbögre-tartónak a rusztikus báját és szép kék színét is. Ez egy gyönyörű házi készítésű ajándék a kávé és/ vagy a teázás szerelmeseinek.

Egyedi kávéscsésze tartó

 

Sangria adagoló – Egyedi kézműves ajándékok

Nincs olyan, amit ne lehetne üvegbe tenni! Jelenj meg ezzel a következő partin és mindenki imádni fogja.

Sangria adagoló

 

Kulcstartó tálka

Mindannyiunknak van egy barátunk vagy családtagunk (valaki?), aki mindig elveszít valamit… modjuk a kulcsát. Ez a kulcstartó tálka egy okos barkácsfunkcióval, nevezetesen a lenyomatával segít nyomon követni a lakáskulcsot.

Kulcstartó tálka

 

Virágos bevásárló szatyor

Hihetetlenül hangzik, de ennek a kis kézműves ajándék elkészítéséhez virágokat kalapálsz az anyagba. Kicsit furcsán hangzik, de nézd meg az eredményt! Anyák napi ajándéknak is nagyon jó ötlet.

Virágos bevásárló szatyor

 

Virág-csillár

Maradunk a virágoknál… Ez a gyönyörű virágos csillár művirágokat használ, így tartós. Készítsd el ezt a menyasszonyi, babaköszöntő vagy esküvői partira és garantáljuk, hogy a leendő menyasszony vagy mama el fog ájulni.

Virág-csillár

 

Virág Pop-Up kártya – Egyedi kézműves ajándékok

Azokra az alkalmakra, amikor szükséged van egy kártyára, próbáld ki ezt az egyszerű pop-up kártyakészítést. A kézzel készített kártya címzettje biztosan érezni fogja, hogy gondoltál rá, amikor meglátja, hogy mekkora erőfeszítést tettél az ajándékba.

Virág Pop-Up kártya

 

Receptgyűjtemény újragondolva

Az idősebb generációk családi receptek átadása a fiatalabb generációknak mindig is egy olyan szentimentális gesztus volt, amelyet mindenki értékel. Menj egy lépéssel tovább ezzel a kreatív ötlettel és ha elkészült, lepj meg valakit a családodban a nagyi összes főztjével.

Receptgyűjtemény újragondolva

 

Aranyos kapucnis fürdőlepedő

Ez a pihe-puha fürdőlepedő a legmelegebb és legbújósabb módja annak, hogy végtelen ölelésbe zárd a gyermeked. Ajándékozd meg vele az összes gyereket szenteste és karácsony reggelén mindenki az új kapucnis takaróba burkolózva jöhet le a lépcsőn.

Aranyos kapucnis fürdőlepedő

 

Márvány hatású poháralátétek a galaxis színeiben

Ezek a galaxisos alátétek annyira frissek és divatosak. Minden bizonnyal emlékezetes ajándékként tűnnek majd fel bárkinek, akinek elkészíted őket.

Márvány hatású poháralátétek a galaxis színeiben

 

Források: Pinterest, TheSpruceCrafts

BY: mindm.hu