About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@any.com

Follow Us

Anidekor – Egyedi ajándékok különleges alkalmakra

Anidekor Egyedi ajándékok- Mindm.hu

Anidekor – Egyedi ajándékok különleges alkalmakra

Szabadidőmben mindig is szerettem alkotni, újféle technikákat kipróbálni. Így találkoztam a drót-művészettel (WireArt) és a transzfer technikával.

Igazi kikapcsolódás számomra az alkotás, a mindennapos irodai mókuskerék után alig várom, hogy újabb és újabb kreatív ötleteket valósítsak meg. A vásárlók visszajelzései pedig nap mint nap igazolják, hogy megéri minden befektetett energia.

Legkelendőbb termékeim a megrendelők saját fotóival díszített fülbevalók, nyakláncok és mécsestartók, melyeket főként ajándékba vásárolnak anyák napjára, születésnapra, karácsonyra.

Emellett vicces feliratos/grafikás faékszereket is készítek, melyek választékát folyamatosan bővítem, így mindenki talál magának vagy ismerőseinek testhezállót (legyen akár kávé-, bor-, vagy zenebolond az illető)

Anidekor Egyedi ajándékok különleges alkalmakra - Mindm_hu 1

CW Roelle munkái adták az ihletet, hogy kipróbáljam magam a drót-művészet terén is. Persze minden kezdet nehéz, így többszöri nekifutásra és sok-sok óra gyakorlás után sikerült az első vállalható drót alkotást elkészítenem.

E téren igyekszem folyamatosan fejlődni, az Instagram oldalamon megtekinthető pár alkotásom.

Legjobban azt szeretem, amikor a vásárlók személyes átvételt választanak postázás helyett. Ilyenkor jó látni a boldogságot és elismerést az arcokon, ilyenkor érzem azt, hogy érdemes csinálni.

Anidekor Egyedi ajándékok különleges alkalmakra - Mindm_hu 1

E-mail címem: anidekor@yahoo.com
Instagram
: https://www.instagram.com/anidekor_gifts/
Facebook: https://www.facebook.com/anidekor.ajandek/

 


 

Online magazin

mindm-az online-kezmuves-vasar-magazin-letoltes

A Mindm.hu kézműves és design termékek online magazinja és hírlevelünk neked szól, ha szereted a kreatív tárgyakat, ha érdekelnek a profi magyar kézműves és design termékeket gyártó alkotók. A kézműves és design termékek online magazinjában a kezdőktől a sikeresekig, innovatív kézműves termékeket és design termékeket készítő magyar alkotókkal beszélgetünk.

A Mindm kézműves és design termékek online magazinunk letöltésével nagyban támogathatod a hazai kézműves termékek és design termékek alkotóinak publicitását. 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÉRE

Vissza