About Us
[vc_empty_space height="2px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper. [vc_empty_space height="13px"]

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany

[vc_empty_space height="7px"]

+49 30 24041420

[vc_empty_space height="7px"]

ouroffice@any.com

Follow Us

Kézműves alkotói kapu

mindmade-az-online-kezmuves-vasar-mindm-hu-fb

 

A Mindm.hu a kézműves és design terméked ingyenes, online közösségi Placca,

ahol bemutathatod és el is adhatod az általad készített kézműves terméked. Teljesen mindegy, hogy eladásra szánod, vagy csak szeretnéd megmutatni a világnak, mi rejlik benned, köztünk a helyed!Ha kézműves és design termékeket készítesz, itt a helyed!

Tedd fel ingyen a Mindm.hu-ra saját terméked, hogy minél több látogatónkhoz eljusson az alkotásod. A Mindm.hu rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy az érdeklődő látogatók direkt módon, (vagyis minket teljesen kihagyva!) közvetlenül Veled teremt kapcsolatot, egyenesen Téged kérdez a termékedről.

» NINCS REGISZTRÁCIÓS DíJ!
» HAVIDíJAT SEM SZEDÜNK!
» ÉS A TERMÉKED ELADÁSA UTÁN SEM KÉRÜNK SEMMIFÉLE JUTALÉKOT!

Tehát számodra is teljesen ingyenes a Mindm.hu használata,(és az is marad!) vagyis semmilyen költséggel nem jár sem a kézműves és design terméked feltöltése, sem pedig az eladása!

Tetszik? Csatlakozz!

 Hogy mit kell tenned?

 

1. Először is regisztrálj egy saját fiókot a mindm.hu-n, majd kezd el feltölteni a kézműves és design terméked.

2. Adj figyelemfelkeltő, de konkrét elnevezést a termékednek és töltsd ki a termékleírást is minél részletesebben, hogy a kézműves és design termékek iránt érdeklődők teljeskörű tájékoztatást kapjanak.

3. Válassz ki egy kategóriát amibe szerinted a leginkább illik a terméked (amennyiben még nincs ilyen kategória, tedd nyugodtan a kategória nélküli megjelölésbe és mi létrehozunk a terméked számára alkalmas termékkategóriát)

4. Tölts fel jó minőségű termékfotót. Nagyon fontos, hogy jó felbontású, éles képet mellékelj, mert minőségi képpel növeli a terméked eladásának valószínűségét.

5. Ha a kézműves terméked eladásra szánod adj árat a termékednek. Amennyiben akciós áron adod, az eredeti ár kitöltése is kötelező. Alapvetően nem kell kitölteni beáraznod a terméked, viszont erősen ajánlott.

6. Ha befejezted a terméked szerkesztését küldd be nekünk átnézésre. A moderáció után azonnal aktiváljuk a terméked, ami természetesen egyből megjelenik a Placcon. Az adatlap linkjét megoszthatod közösségi hálókon is a követőid számára (többek közt Facebookon, Twitteren, Pinteresten, Google plus-on), illetve elküldheted e-mailen is barátaidnak, ismerőseidnek.
 Hogyan működik mindez?

 
Miután kikerült a terméked az oldalra, megjelenik mellette egy “Érdekel a termék” űrlap.
 

És, hogy miért működik ez jól?

 
Mert minden érdeklődő direktben Neked ír érdeklődő üzenetet, az általad regisztrált email címedre. Így azonnal összekötünk Téged az Érdeklődővel.
 

Mit kell tenned, hogy ez még jobban működjön?

 
Oszd meg a termékedet Facebookon, Pinteresten, küldd el e-mailen, egy gombnyomás az egész! Ugyanis a közösségi megosztás gombok már ott lesznek a terméked adatlapján.

 
Szóval a Mindm.hu érted van és rólad szól(!) Legfőbb célunk, hogy publicitást és kézműves, vagy design termékeket készítő magyar alkotók nagyobb teret kaphassanak. Minden olyan tehetséges, kreatív elme részére készült, aki szeretné megmutatni milyen inspiráló, újszerű kézműves, vagy design alkotásokkal tesz hozzá kis világunkhoz. Ha magadra ismersz csatlakozz hozzánk Te is!

Tedd fel most terméked!

Regisztrálj itt!